Kunststof kozijnen Hengelo

Wilt u uw huis voorzien van kunststof kozijnen? Plan Kozijn uit Hengelo regelt dit voor u!

Al meer dan 10 jaar zijn wij werkzaam in Hengelo op het gebied van kunststof kozijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Wij weten van de hoed en de rand als het gaat om kunststof kozijnen.

Al onze kunststof kozijnen worden vervaardigd van hoogwaardige kwaliteitsprofielen. Deze profielen voldoen aan strenge keuringseisen en zijn allen voorzien van het KOMO keurmerk.
Omdat onze kozijnen een verzinkt stalen binnenwerk hebben, gaan ze jarenlang mee. Daarnaast heeft u er ook weinig onderhoud aan en is schilderen niet meer nodig!

De standaardkleur van onze kunststof kozijnen is crèmewit. Uiteraard kunt u tegen een kleine meerprijs ook kiezen uit andere kleuren. Om uw kozijnen er als echt hout uit te laten zien, kunt u ook nog kiezen voor een gekleurde houtnerffolie.

Bij ons worden de kozijnen standaard geleverd met het isolerende HR++ glas. Daarnaast voorzien wij de ramen van inbraakvertragend beslag.

Kortom, als u nieuwe kunststof kozijnen wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Van het opmeten van de kozijnen tot en met het plaatsen: wij regelen alles voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op in Hengelo voor het maken van een afspraak, nummer 074-2501328.

 

Andere bezoekers zochten ook op: