• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Aluminium kozijnen

Plan Kozijn ook voor uw aluminium kozijnen

Kent u Plan Kozijn al, uw partner en leverancier van de beste kunststof en aluminium kozijnen? Wij staan al sinds 1997 garant voor een goede service, scherpe prijzen en de beste kwaliteit.

Hoe zorgen wij daarvoor? Door te werken met de beste Duitse, Belgische en Nederlandse merken, het bieden van 15 jaar garantie op onze producten en door onze jarenlange ervaring. U kunt er van verzekerd zijn dat de specialisten van Plan Kozijn vakkundig werk leveren als het gaat om het plaatsen en afwerken van uw nieuwe aluminium kozijnen!

Wij leveren kozijnen van de beste kwaliteit

Hoe weten wij zo zeker dat onze kozijnen van de beste kwaliteit zijn? Omdat we alleen werken met de beste merken, zoals Schüco en Aliplast. Producten van deze topmerken voldoen aan de strengste keuringseisen en zijn uiteraard voorzien van het belangrijke KOMO-keurmerk.

Hoe zorgen wij nog meer voor kwaliteit? Al onze kozijnen worden exact op maat gemaakt en wij werken met de beste aluminium profielen. Deze materialen hebben bijna geen onderhoud nodig, gaan jaren mee en hoeven uiteraard niet te worden geschilderd.

Aluminium ramen en deuren in allerlei kleuren

Weet u nog niet zeker welk materiaal het beste past bij uw woning? Overleg dan met onze medewerkers, want Plan Kozijn levert zowel aluminium als kunststof kozijnen. Eén tip kunnen we u alvast geven.
Heeft u een modern huis met strakke lijnen? Dan raden we eerder aluminium kozijnen aan. Plan Kozijn vindt naast kwaliteit nog iets belangrijk: de uitstraling van uw woning.

Aluminium kozijnen

En daarom zijn we heel blij dat we onze aluminium ramen en deuren in meerdere kleuren en profielsoorten kunnen leveren. U kunt bij ons kiezen uit de meeste RAL-kleuren, zodat u de kozijnen zo goed mogelijk kunt laten matchen bij de rest van uw huis. Verder willen we natuurlijk ook dat onze producten veilig en betrouwbaar zijn. Dat bereiken we door goed inbraakvertragend beslag toe te passen, eventueel in combinatie met veiligheidsglas.

Hoe werkt die isolatie van aluminium kozijnen dan?

Een aluminium kozijn bestaat uit een aparte binnen- en buitenzijde. Die noemen we ook wel de binnenschaal en de buitenschaal. Een middenstuk dat bestaat uit met glasvezel versterkt polyamide (een soort synthetische vezels) verbindt deze twee losse onderdelen. Een ander woord voor zo’n middenstuk is isolator.
Deze isolator zorgt er voor dat er geen geleiding plaats kan vinden. De beide zijden raken elkaar niet rechtstreeks aan. De kou blijft dus aan de buitenkant en kan niet doordringen tot de binnenkant van het kozijn.

Kies voor onze aluminium kozijnen

Spreken de hoogwaardige aluminium kozijnen van Plan Kozijn u aan? Neem dan nu contact met ons op. Bel naar 074-2501328 of stuur een email naar info@plan-kozijn.nl. U kunt ook contact opnemen via het online contactformulier op onze website. Kies voor de aluminium kozijnen van Plan Kozijn, kies voor duurzaamheid en kwaliteit!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn