• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof en Aluminium schuifpuien

Kunststof of aluminium schuifpui vakkundig laten plaatsen

Wilt u een kunststof schuifpui of aluminium schuifpui aan uw huis laten plaatsen? Neem dan contact op met Plan Kozijn. Wij leveren en monteren sinds 1997 allerlei aluminium en kunststof onderdelen voor uw huis. Hierdoor weet u zeker dat wij kwaliteit zullen leveren tegen scherpe prijzen en met een uitstekende service. Wist u dat wij alleen met de beste Duitse merken werken?

Al onze aluminium en kunststof producten komen van Veka, Gealan en Schüco. Daarom durven wij het aan om u 15 jaar garantie te geven op al onze producten. Laat ons dus uw aluminium of kunststof schuifpui installeren; u zult er geen spijt van krijgen!

Kwalitatieve kunststof en aluminium schuifpuien

Het is niet niks, zo’n schuifpui. Zorg er daarom voor dat u goed nadenkt over de materiaalkeuze, het model en overige wensen. Een schuifpui neemt namelijk vaak de hele achtergevel in beslag en u wilt natuurlijk wel dat alles mooi wordt en goed werkt. En daarom is het zo belangrijk om een specialist als Plan Kozijn in te schakelen.

Verder worden ze standaard voorzien van HR++ isolatieglas. Dit glas isoleert heel goed, omdat het een argon gasvulling bevat. En weet u waarom wij ook zeker weten dat wij de beste kwaliteit schuifpuien plaatsen? Omdat ze alle relevante Nederlandse en Duitse keurmerken en certificaten hebben, zoals het KOMO-keurmerk. Onze kunststof schuifpuien worden op maat gemaakt van geïsoleerde kunststof profielen die worden versterkt met een staalkern.Ook onze aluminium schuifpuien worden op maat gemaakt en worden vervaardigd uit bijzonder goed isolerend aluminium.

Hoe werkt de isolatie van een aluminium schuifpui?

Een aluminium schuifpui bestaat uit een aparte binnen- en buitenzijde. Die noemen we ook wel de binnenschaal en de buitenschaal. Een middenstuk dat bestaat uit met glasvezel versterkt polyamide  (een soort synthetische vezels) verbindt deze twee losse onderdelen. Een ander woord voor zo’n middenstuk is isolator.

Deze isolator zorgt er voor dat er geen geleiding plaats kan vinden. De beide zijden raken elkaar niet rechtstreeks aan.  De kou blijft dus aan de buitenkant en kan niet doordringen tot de binnenkant van de schuifpui.

GEALAN-SMOOVIO-schuifsysteem

GEALAN-SMOOVIO schuifsysteem

Het GEALAN-SMOOVIO schuifsysteem zorgt voor een grote toename van de leefruimte. Met behulp van dit schuifraam kunt u de kamer volledig tot het raam benutten. De uitzonderlijke sluitingstechnologie zorgt er bovendien voor dat het schuifraam gemakkelijk kan schuiven en goed afsluit. Dat maakt het GEALAN-SMOOVIO schuifsysteem bijzonder ruimtelijk en comfortabel.

Welke schuifpui past bij u?

Wilt u een kleine of een grote schuifpui? Eentje met of zonder ventilatiemogelijkheden? Plan Kozijn verkoopt twee soorten aluminium schuifpuien: de gewone schuifpui of ‘slide’ en de ventilatie- of kiepschuifpui. Beide schuifpuien zijn verkrijgbaar in 2, 3 of 4 delen. De gewone schuifpui is echter 1 meter breder dan de ventilatie schuifpui. Maakt de breedte u niet zo uit, maar ventilatie wel? Misschien is de ventilatie- of kiepschuifpui dan wel iets voor u.

Deze is ook wat voordeliger qua prijs. Het is echter wel zo dat de gewone schuifpui makkelijker te bedienen is. Zoals u ziet moet u nog wel wat keuzes maken. Onze specialisten helpen u daar graag mee!

Laat Plan Kozijn uw kunststof of aluminium schuifpui plaatsen

Aluminium schuifpuien

Wilt u meer informatie over onze schuifpuien?

Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 074-2501328 of te e-mailen naar info@plan-kozijn.nl. Of vul het contactformulier in op deze website.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Hengelo.

Wij adviseren u graag over de juiste kunststof en aluminium schuifpui voor u!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn