• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof dakkapel

Plan Kozijn plaatst de beste kunststof dakkapellen

Zit u er aan te denken uw huis te verfraaien met een kunststof dakkapel? Heel slim! U creëert hiermee extra ruimte in huis, terwijl de materiaalkeus u verzekert van goede isolatie, onderhoudsvriendelijkheid en brandwerendheid.

Wilt u dat een bedrijf met meer dan twintig jaar ervaring de dakkapel levert en plaatst? Kies dan voor Plan Kozijn. Wij leveren kunststof producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, hebben een uitstekende service en werken met de beste Duitse en Belgische kwaliteitsmerken. Voor u het weet komen wij uw kunststof dakkapel plaatsen!

Kies onze hoogwaardige kunststof dakkapellen

Plan Kozijn wil zeker weten dat ze met de beste kunststof materialen werken. En daarom werken wij alleen met Duitse merken zoals Veka, Schüco en Gealan. Zo weten wij zeker dat onze kozijnen en overige constructies voorzien zijn van het KOMO-keurmerk. Verder maken we alle kozijnen op maat en voorzien we eventuele ramen in de dakkapel altijd van HR++ isolatieglas. Kortom; wij zorgen altijd voor de beste isolatie van uw kunststof dakkapel.

Wist u dat kunststof vaak te verkiezen is boven hout als het gaat om een dakkapel? Het is namelijk brandwerend, bestand tegen allerlei weersinvloeden, onderhoudsarm en gaat jaren mee. Daarom geeft Plan Kozijn 15 jaar garantie aan al haar kunststof producten.

Welke constructie kiest u voor uw dak?

Wist u dat dakkapellen vaak veel langer meegaan dan 15 jaar? Daar spreken we eerder van 50 jaar dan 15 jaar! U ziet dus dat zo’n constructie vaak een hele goede investering is voor uw huis. Zit u te twijfelen aan een kunststof- of houten dakkapel?

Kunststof heeft veel voordelen, zoals we eerder al hebben besproken. De aanschafkosten van zo’n dakkapel zullen iets hoger zijn, maar dit materiaal hoeft niet te worden geverfd, gaat zeer lang mee en is bij ons te verkrijgen in heel veel kleuren en dessins.

Als u dus naar het gehele plaatje kijkt, valt een kunststof dakkapel misschien dus nog goedkoper uit dan een houten! Weet u nog niet zeker welk model en welke overige materialen het best gebruikt kunnen worden voor uw dakkapel?

Vraag onze specialisten om advies, wij helpen u graag!

✔  15 jaar garantie ✔  Komo Keurmerk ✔  20 jaar ervaring

Gerenoveerde Dakkapel

Laat Plan Kozijn uw kunststof dakkapel plaatsen

Wilt u ook een onderhoudsvriendelijke dakkapel die lang meegaat? Maak dan snel een afspraak met ons via 074-2501328 of stuur een email naar info@plan-kozijn.nl. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen. Wilt u langskomen in onze showroom in Hengelo? U bent van harte welkom aan de W. de Clercqstraat 35! Onze medewerkers vertellen u graag alles over de vele voordelen van een kunststof dakkapel.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn