• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof deuren

Kunststof voordeuren professioneel laten plaatsen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor kunststof deuren? Plan Kozijn is dé specialist op het gebied van het leveren en het monteren van de mooiste en de beste voordeuren. Met meer dan 20 jaar ervaring plaatsen wij de voordeuren spoedig en vakkundig bij bestaande woningen en nieuw te bouwen huizen. Daarbij garanderen we te allen tijde een goede prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke service. Tevens hanteren wij korte lijnen en 15 jaar garantie. Lees verder voor meer informatie over onze kwaliteits voordeuren.

Kwalitatieve en isolerende aluminium en kunststof voordeuren

De voordeuren van Plan Kozijn worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium of kunststof. Ze zijn voorzien van het KOMO-keurmerk. Bij ons bent u daarom aan het juiste adres voor deuren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Omdat kunststof huisdeuren relatief zware elementen zijn, zorgen wij dat de deuren voorzien zijn van de nodige verstevigingsprofielen en eventueel een extra deurscharnier. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat uw voordeur perfect sluit om tocht en warmteverlies te voorkomen.

Kunststof deuren

Wij werken alleen met de meest vooraanstaande merken als Schüco, zodat u bij ons altijd het beste in huis haalt. Onze kunststof deuren zijn zeer isolerend en ook het glas in de deur bestaat uit het isolerende HR++ glas.

Onderhoudsarme en goed passende kunststof deuren

U hebt de keuze om uw kunststof voordeur te ontwerpen zoals u dat wilt. Laat ons weten welk model uw voorkeur heeft. Onze deuren zijn onderhoudsarm, waardoor u bespaart op uw onderhoudskosten. Daarbij kan eventueel vuil makkelijk verwijderd worden. Zo biedt uw nieuwe kunststof deur vele voordelen.

Kies de kleur die u wenst

Een groot voordeel is dat u bij ons niet perse hoeft te kiezen voor deuren in de standaardkleur crèmewit. Kies uit diverse kleuren en maak een mooi passend geheel van uw huis en uw nieuwe voordeur.

Welke kleur kiest u? Laat het ons weten.

Natuurlijk kunt u ook altijd onze showroom bezoeken voor meer inspiratie. Wij helpen u graag om samen met u de juiste voordeur in de juiste kleur uit te kiezen.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over onze deuren? Wij willen u graag verder informeren. Bel naar 074-2501328 of mail naar info@plan-kozijn.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier.

Via deze weg maakt u eveneens uw vrijblijvende afspraak. Langskomen in onze showroom aan de W. de Clercqstraat 35 in Hengelo is natuurlijk ook mogelijk. Wij willen u daar graag inspireren op het gebied van kunststof deuren.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn