• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof terrasdeuren

Wij zijn expert op het gebied van kunststof tuindeuren of terrasdeuren

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van kunststof tuindeuren of terrasdeuren? Bij Plan Kozijn bent u aan het juiste adres voor de mooiste en de beste kunststof deuren. Wij leveren en plaatsen de deuren snel en vakkundig. Met onze bijna 20 jaar ervaring (sinds 1997) staan we garant voor kwaliteit, een uitstekende service en scherpe prijzen. Verder bieden wij 15 jaar garantie op onze producten. Lees hieronder meer informatie over de kunststof terrasdeuren en tuindeuren van Plan Kozijn.

Kwalitatieve kunststof terrasdeuren en tuindeuren

Plan Kozijn is gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof tuindeuren en terrasdeuren. Onze deuren zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof.

Daarnaast zijn al onze producten voorzien van het KOMO-keurmerk. Een goede isolatie vinden wij een must voor elke tuindeur en terrasdeur. Daarom werken wij alleen met vooraanstaande merken zoals Schüco. Zo haalt u de beste deuren in huis.

In de glasopeningen kunnen we helder HR++ glas plaatsen, maar ook gelaagd- of zonwerend glas (of een combinatie).

Kunststof terrasdeur

Onderhoudsarme en veilige kunststof tuindeuren

Onze kunststof terrasdeuren en tuindeuren zijn onderhoudsarm. Schilderen is hierdoor niet meer nodig en eventueel vuil kunt u eenvoudig verwijderen. Verder is het milieuvriendelijk om te kiezen voor onze deuren. Kunststof is namelijk recyclebaar.

Wilt u van uw huis en uw nieuwe kunststof deur een mooi passend geheel maken? Geen probleem! Onze kozijnen zijn leverbaar in alle RAL-kleuren en ook in verschillende houtdessins. Eén ding willen we niet vergeten te noemen. Het is namelijk mooi dat Plan Kozijn onderhoudsarme tuindeuren in allerlei kleuren levert, maar u wilt natuurlijk ook dat ze veilig zijn. En daarom hebben onze balkon- en tuindeuren een meerpuntsluiting. Dit slot sluit uw deur perfect af en is inbraakwerend.

Verder zijn alle deuren voorzien van het nieuwste inbraakwerend beslag (SKG). Zo weet u zeker dat de achterkant van uw huis net zo goed beveiligd is als de voorkant.

Uw kunststof tuindeuren plaatsen

Wilt u één van onze tuindeuren of terrasdeuren plaatsen? Bel naar 074-2501328 of mail naar info@plan-kozijn.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de W. de Clercqstraat 35 in Hengelo. Dan kunt u op uw gemak bekijken welke kunststof terrasdeur of tuindeur het beste bij uw woning past.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn