• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof kozijnen

Plan Kozijn voor uw kunststof kozijnen

Plan Kozijn is uw partner en leverancier van kunststof kozijnen door heel Nederland voor bestaande woningen en nieuw te bouwen huizen. Al meer dan 20 jaar staan wij garant voor de beste kwaliteit, een goede service en scherpe prijzen. Bovendien geven wij geen 10, maar zelfs 15 jaar garantie op onze producten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we alle kennis en kunde in huis om u uitstekend van dienst te zijn. Lees verder als u meer informatie wenst over onze producten en diensten.

Kozijnen van hoogwaardige kwaliteitsprofielen

Alle kunststof kozijnen worden exact op maat gemaakt en worden vervaardigd van hoogwaardige kwaliteitsprofielen. Deze profielen voldoen aan strenge keuringseisen en zijn voorzien van het KOMO-keurmerk. U kunt dus rekenen op de allerbeste kwaliteit. Wij zijn dealer van merken als Schüco, Veka en Gealan. Plan Kozijn regelt het opmeten én het plaatsen van de kozijnen. Dankzij het verzinkte stalen binnenwerk gaan zij jarenlang mee. Bovendien hebben al onze kunststof ramen en deuren nauwelijks onderhoud nodig. Schilderen is hierdoor voor altijd verleden tijd!

Kunststof ramen in alle kleuren

De standaardkleur van onze kozijnen die u kunt bestellen is crèmewit. Tegen een meerprijs kunt u uiteraard ook kiezen uit andere kleuren. Zo passen uw kunststof ramen helemaal bij de rest van uw woning.

Kies voor onze gekleurde realwood houtnerfkozijnen wanneer u de kozijnen er als echt hout uit wilt laten zien.
Zo heeft u de authentieke uitstraling van hout, maar geniet u van de vele voordelen van kunststof ramen.

Isolerende en inbraakvertragende gevelkozijnen

De gevelkozijnen leveren wij standaard met 24 mm. isolerend HR++ glas en inbraakvertragend beslag. Zo kiest u bij ons altijd voor de allerbeste combinatie tussen vormgeving, comfort, veiligheid, levensduur en betrouwbaarheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Om inspiratie op te doen, bent u van harte welkom in onze showroom aan de W. de Clercqstraat 35 a/b in Hengelo. Daar informeren wij u graag verder.

Neem contact met ons op

Wilt u uw huidige houten kozijnen laten vervangen door onze kunststof kozijnen? Wij van Plan Kozijn staan graag voor u klaar en hanteren korte lijnen. Wij leveren en monteren kunststof kozijnen in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Kampen, Losser, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Steenwijkerland, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Zwartewaterland en Zwolle en omstreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 074-2501328 of mail naar info@plan-kozijn.nl. U kunt ook contact opnemen via het online contactformulier op onze website. Wij maken graag een afspraak met u. Daarbij willen wij u in de toekomst graag helpen aan kunststof kozijnen op maat.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn