• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Is een huis met kunststof kozijnen meer waard?

Heeft u een eigen huis? Gaat u uw huis binnenkort in de verkoop zetten of weet u dat u dat in de verre toekomst van plan bent? Dan is het verstandig om diverse dingen aan uw huis te (laten) doen om meer waarde aan uw huis toe te voegen. Een populaire, en effectieve, manier om dat te doen is door uw huis te verduurzamen. Iets waar je veel over hoort op dit gebied is het laten plaatsen van kunststof kozijnen. Is een huis met kunststof kozijnen meer waard? Plan Kozijn vertelt u er in dit artikel meer over.

Het nut van uw huis verduurzamen

Het vervangen van eventuele oude kozijnen voor nieuwe kunststof kozijnen is vaak een onderdeel van het verduurzamen van een huis. Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig bijna standaard voorzien van isolerend glas. Diverse makelaars en hypotheekverstrekkers zijn dan ook zeker van mening dat dit waardeverhogend werkt voor een woning. Dit is namelijk omdat kunststof kozijnen veel voordelen bieden aan de bewoners.

Meer wooncomfort

Kunststof kozijnen zorgen ten eerste voor meer wooncomfort. Dit komt doordat warmte van binnen op koude dagen moeilijker naar buiten kan ontsnappen via kunststof kozijnen met goed isolerend glas. Hierdoor hoeft u de verwarming minder hoog te zetten tijdens de winterdagen en kunt u tot op wel 30% van de stookkosten besparen. Daarnaast zorgen deze kozijnen er ook voor dat eventuele zomerhitte makkelijker buiten blijft tijdens de hete dagen van het jaar.

Minder geluidsoverlast

Woont u in het centrum van een drukke stad? Heeft u vaak last van veel herrie van buitenaf? Dan zijn kunststof kozijnen erg effectief in het buitenhouden van al deze ongewenste geluiden. Hierdoor kunt u weer lekker ontspannen in uw eigen woning. Ideaal als u thuis moet werken of gewoon lekker in alle stilte van uw vrije tijd wilt genieten. Iets waar de nieuwe bewoners in de toekomst ook blij mee zullen zijn. Hierdoor voegt het dan ook zeker waarde toe aan uw huis.

Meer weten over kunststof kozijnen?

Meer weten over kunststof kozijnen en hoe ze waarde aan uw huis kunnen toevoegen? Heeft u interesse in kunststof kozijnen op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Plan Kozijn. U bereikt ons telefonisch op 074-2501328 en per mail via info@plan-kozijn.nl. We helpen u graag verder.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn