• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof gevelbekleding

Wij plaatsen uw kunststof gevelbekleding vakkundig

Wilt u uw huis voorzien van duurzame kunststof gevelbekleding? Plan Kozijn, actief in kunststof en aluminium onderdelen sinds 1997, helpt u graag de gewenste bekleding voor uw gevel te realiseren. Wij werken met de allerbeste materialen en garanderen topkwaliteit tegen een scherpe, concurrerende prijs.

Bij ons kunt u kiezen uit twee merken gevelbekleding: Keralit of VinyPlus, beide met 10 jaar garantie. Kan de gevel van uw huis wel een opknapbeurt gebruiken? Neem dan gauw contact op met Plan Kozijn voor het plaatsen van kunststof gevelbekleding.

Duurzame en milieuvriendelijke oplossing

Kunststof gevelbekleding is een duurzame en milieuvriendelijke oplossing om uw huis netjes af te werken. De bekleding is toepasbaar op gevels, dakranden, boeien en goten. Het duurzame en het milieuvriendelijke karakter komt door een aantal grote voordelen van kunststof ten opzichte van hout. Zo is er voor kunststof geen houtkap nodig, is kunststof kleurvast en isoleert het materiaal veel beter dan hout. Hierdoor hoeft u niet meer te schilderen, zeer onderhoudsarm en u hoeft minder te stoken.

Wist u dat Plan Kozijn met twee merken (Keralit en VinyPlus) werkt die beide gebruik maken van gerecycled kunststof? En dat dit materiaal zelfs na gebruik weer gerecycled kan worden? Zo wordt het wel heel makkelijk om voor dit soort gevelbekleding te kiezen!

Welk type gevelbekleding past bij uw huis?

Zowel Keralit als VinyPlus bieden hun gevelbekleding in allerlei kleuren en dessins aan. Wilt u dus uw houten bekleding vervangen door kunststof, maar houdt u wel van zo’n houten look? Kijk dan eens naar de mogelijkheden in onze online brochures.

Past één van de nerf- of houtstructuren van VinyPlus het best bij uw huis? Of gaat u liever voor de Classic Colours van Keralit? U zult zien dat kiezen voor kunststof echt niet betekent dat u iets inlevert wat betreft kleur of uitstraling. Ook qua bevestiging en montage zult u merken dat onze kunststof onderdelen voordelig zijn: het monteren is zo gedaan en op zo’n manier dat u niet zult zien hoe alles bevestigd is.

Wij hebben kunststof gevelbekleding voor elke woning

Kunststof gevelbekleding

Bij Plan Kozijn vindt u voor elke woning een geschikt type gevelbekleding. Heeft u uw keus gemaakt of kunt u nog wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op of kom naar onze showroom in Hengelo.

U bent van harte welkom! Bel naar 074-2501328 of stuur een email naar info@plan-kozijn.nl. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de verschillende types kunststof gevelbekleding die wij aanbieden.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn