• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof kozijnen Borne

Kunststof ramen en deuren van Plan Kozijn

Heeft u in de omgeving van Borne behoefte aan een expert op het gebied van de levering en montage van kunststof kozijnen op maat? Plan Kozijn is al meer dan 20 jaar het adres voor terrasdeuren, kunststof kozijnen, schuifpuien en ramen.

Wij leveren de beste producten en zorgen ervoor dat ze op de juiste manier worden geplaatst. Hierbij hanteren wij een zeer scherpe prijs en 15 jaar garantie. Meer weten over onze diensten? Of wilt u direct aluminium kozijnen, deuren of schuifpuien kopen? Neem dan contact op vanuit Borne!

De beste kozijnen in Borne

Is het tijd om nieuwe kunststof kozijnen aan te schaffen voor uw woning in Borne? Bij Plan Kozijn zit u helemaal goed. Bezoek onze showroom in Hengelo en ontdek de mogelijkheden op het gebied van kozijnen.

Alle kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsprofielen en dragen het KOMO-keurmerk. Dit betekent dat deze aluminium kozijnen voldoen aan alle keuringseisen.

Wenst u kunststof ramen en deuren? Ook deze producten zijn gemaakt van dit kwaliteitsprofiel. De raamwerken die wij leveren zijn daarnaast uitgerust met een inbraakvertragende coating en HR++ glas.

Kunststof kozijnen Borne

Ga voor schuifpuien, terrasdeuren of voordeuren

Ook voor nieuwe terrasdeuren, voordeuren of schuifpuien in Borne bent u bij ons aan het juiste adres. In ons brede assortiment vindt u voordeuren, terrasdeuren en schuifpuien in verschillende soorten en maten. Zo vindt u altijd een deur die aansluit bij uw wensen.

Wanneer u onze deuren koopt, kunt u rekenen op echte Duitse kwaliteit. Wij verkopen onder andere de merken Schüco, Veka en Gealan. Benader ons en ontvang meer informatie over een nieuwe tuindeur.

Wij helpen u aan een nieuwe dakkapel of gevelbekleding

Geef uw woning in Borne een geheel nieuwe uitstraling door het plaatsen van kunststof gevelbekleding. Kunststof gevelbekleding staat erom bekend dat het zeer sterk en kleurvast is. Tevens heeft de gevelbekleding een isolerende werking.

Kies bijvoorbeeld voor gevelbekleding met een houten uitstraling. Door de houtstructuur is dit type gevelbekleding bijna niet te onderscheiden van echt hout. Wenst u uw woning uit te breiden met een dakkapel? Plan Kozijn staat voor u klaar. Benader onze vakmensen en laat u informeren over de mogelijkheden op het gebied van een nieuwe dakkapel of gevelbekleding.

Laat aluminium kozijnen plaatsen in Borne

Wilt u in Borne ook profiteren van onze kwaliteitsproducten zoals kozijnen, aluminium schuifpuien, gevelbekleding, ramen of deuren? Bel dan Plan Kozijn via 074-2501328 of mail naar info@plan-kozijn.nl. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het online contactformulier op onze website.

Wij staan graag voor u klaar om de levering en montage van uw kunststof kozijnen, schuifpuien, gevelbekleding, voordeuren, ramen en deuren in Borne te regelen.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn