• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof kozijnen Enschede

Beste kwaliteit kunststof kozijnen, deuren en ramen in Enschede

Al meer dan 20 jaar is Plan Kozijn de meest betrouwbare leverancier van onder andere kunststof kozijnen in Enschede en Glanerbrug. Naast kunststof kozijnen verkopen we ook kwalitatieve kunststof (terras)deuren, tuindeuren, schuifpuien, ramen, dakkapel en gevelbekleding. Verder bieden we zowel kunststof als aluminium kozijnen en schuifpuien.

Mocht u dus voor uw woning of nieuwbouw in Enschede op zoek zijn naar kwaliteit, dan bent u bij Plan Kozijn helemaal goed. Wij bieden u 20 jaar ervaring, goede Duitse producten en samenwerking met topdealers zoals Veka, Gealan en Schüco. Als u kiest voor onze kunststof kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien, terrasdeuren of dakkapel of voor onze aluminium kozijnen en schuifpuien in Enschede, dan bieden wij 15 jaar garantie!

Kunststof kozijnen van hoge kwaliteit en inbraak vertragend

De kunststof kozijnen van Plan Kozijn worden voor uw woning in Enschede op maat gemaakt. De profielen van de kunststof kozijnen zijn voorzien van het KOMO-keurmerk en voldoen aan strenge keuringseisen. Wanneer u bij Plan Kozijn uw kunststof kozijnen bestelt, komen we bij u in Enschede alles opmeten en vervolgens de kozijnen plaatsen. Door onze uitstekende kwaliteit en het verzinkte stalen binnenwerk gaan de kunststof kozijnen jaren mee en hebben ze nauwelijks onderhoud nodig!

Kunststof en aluminium deuren en schuifpuien

Ook de kunststof en aluminium deuren en schuifpuien van Plan Kozijn zijn van uitmuntende kwaliteit en uiteraard voorzien van het KOMO-keurmerk. U kunt bij ons alle soorten kunststof deuren bestellen zoals tuindeuren, terrasdeuren en voordeuren.

Bij deuren en schuifpuien is het van groot belang dat ze goed sluiten zodat u geen tocht ervaart of last heeft van warmteverlies. Wij bieden u deze goed isolerende deuren.

Wilt u graag glas in uw kunststof of aluminium deur of schuifpui? Bij Plan Kozijn krijgt u standaard isolerend HR++ glas.

Kunststof kozijnen Enschede kopen?

Duurzame kunststof gevelbekleding in Enschede

Kunststof gevelbekleding van hoogwaardige kwaliteit is een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing om de gevel van uw woning in Enschede prachtig af te werken. Als u voor kunststof gevelbekleding kiest, krijgt u stevig en kleurvast materiaal dat een zeer goede isolatie geeft. U kunt bij ons ook gevelbekleding met een houtuitstraling kopen.

Kies voor onze hoogwaardige kunststof en aluminium kwaliteit

Kies voor uw woning in Enschede of Glanerbrug voor kwaliteit en duurzame kunststof of aluminium ramen, deuren, kozijnen, terrasdeuren, tuindeuren, schuifpuien, voordeuren, gevelbekleding of een dakkapel van Plan Kozijn. Bij ons bent u verzekerd van 20 jaar aan ervaring en vakmanschap, hoogstaande Duitse kwaliteit, duidelijke communicatie en 15 jaar garantie. Telefoonnummer: 074-2501328. E-mail: info@plan-kozijn.nl.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn