• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof kozijnen Hellendoorn

Kunststof ramen, kozijnen of deuren bestelt u bij Plan Kozijn

Steeds meer mensen verkiezen kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, schuifpuien, dakkapellen en ramen boven de houten versie. Dat is ook niet zo vreemd. Kunststof is onderhoudsvriendelijk, duurzaam, milieuvriendelijk, sterk en kleurvast materiaal dat ontzettend lang meegaat. Aangezien het langer meegaat dan hout, kunt u in Hellendoorn of Nijverdal veel kosten besparen op onderhoud zoals schilderwerk. Nog een voordeel: kunststof is makkelijk schoon te houden. Dat is vooral handig als u kinderen heeft. Naast kunststof kunt u voor uw woning in Hellendoorn of Nijverdal ook aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien bestellen. Bij Plan Kozijn krijgt u 15 jaar garantie op alle producten.

Diverse soorten kwalitatieve kunststof deuren

Bij Plan Kozijn heeft u de keuze uit diverse mooie kunststof en aluminium deuren en schuifpuien. Denk aan tuindeuren, voordeuren en terrasdeuren in verschillende kleuren en stijlen voor uw woning in Hellendoorn. In onze showroom nabij Hellendoorn kunt u rustig ons aanbod bekijken.

Welke kunststof deur u ook kiest, ze zijn allemaal afkomstig van het hoogstaande merk Schüco, voorzien van het KOMO-keurmerk en bevatten isolerend en inbraakvertragend HR++ glas. HR++ glas is extra isolerend glas dankzij de argon glasvulling. Uiteraard verkopen we ook kunststof deuren zonder glas.

Het voordeel van aluminium of kunststof terrasdeuren, schuifpuien, voordeuren en tuindeuren is dat u weinig onderhoud heeft en de deuren ontzettend lang mooi en goed blijven.

Kunststof kozijnen Hellendoorn

Bestel uw kunststof kozijnen en ramen bij Plan Kozijn nabij Hellendoorn

Plan Kozijn komt allereerst bij u in Hellendoorn langs als u bij ons kunststof kozijnen en ramen bestelt. Onze vakmannen meten de kozijnen op, zodat ze precies op maat gemaakt kunnen worden. Tevens kunt u kiezen uit diverse kleuren kozijnen en bepaalt u of u gaat voor kunststof of aluminium kozijnen. Als de kozijnen op maat gemaakt zijn, worden ze netjes bij u in Hellendoorn geplaatst. Wanneer u kiest voor onze kunststof of aluminium kozijnen, kiest u voor kwalitatieve hoogstandjes met kwaliteitsprofielen en uiteraard het KOMO-keurmerk. Wilt u graag kunststof kozijnen met een houtuitstraling? Dat is zeker mogelijk. In al onze kunststof kozijnen wordt isolerend HR++ glas geplaatst.

Ontvang een keurige service bij uw kunststof producten in Hellendoorn

Plan Kozijn staat voor kwaliteit en een uitstekende service. Deze service houdt in: alles wordt op maat gemaakt, geleverd en geplaatst. Wij communiceren met korte lijnen, bieden 15 jaar garantie en scherpe prijzen voor de kunststof en aluminium deuren, gevelbekleding, dakkapellen, kozijnen, schuifpuien, tuindeuren, voordeuren en terrasdeuren. Komt gerust eens een kijkje nemen bij ons in Hengelo voor inspiratie voor uw woning in Hellendoorn of Nijverdal. Contactgegevens: 074-2501328. E-mail: info@plan-kozijn.nl.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn