• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof kozijnen Oldenzaal

Ga voor kunststof ramen en deuren

Zoekt u in de omgeving van Oldenzaal een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van kunststof kozijnen? Wij van Plan Kozijn staan graag voor u klaar. Wij zijn al meer dan 20 jaar leverancier van terrasdeuren, kunststof kozijnen, schuifpuien en ramen. Wilt u nieuwe aluminium kozijnen of schuifpuien laten plaatsen? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Wij staan bekend om onze uitstekende service, goede kwaliteit, 15 jaar garantie en scherpe prijzen. Neem snel contact met ons op en laat ons langskomen in Oldenzaal.

De beste kwaliteit kozijnen in Oldenzaal

Kiest u in Oldenzaal voor onze kunststof kozijnen? Dan weet u zeker dat u van de beste, Duitse kwaliteit geniet. Al onze kozijnen zijn vervaardigd met hoogwaardige kwaliteit profielen. Deze profielen zijn geheel op maat gemaakt en zijn voorzien van het KOMO-keurmerk. Zij voldoen aan strenge keuringseisen. Ook onze aluminium kozijnen, kunststof ramen en deuren bezitten deze profielen met een uitstekende kwaliteit. De kunststof ramen en deuren die wij leveren zijn daarnaast uitgerust met raamwerken met HR++ glas en een inbraakvertragend beslag.

De beste nieuwe terrasdeuren, schuifpuien of voordeuren

Wij zijn ook het juiste adres voor uw terrasdeuren, voordeuren en schuifpuien. U kunt bij ons terecht voor de mooiste deuren in de omgeving van Oldenzaal. Onze vakmensen kunnen u daarnaast helpen bij de montage van nieuwe voordeuren, terrasdeuren of schuifpuien. Voor al onze diensten hanteren wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een fijne service. Onze deuren zijn net als onze kozijnen gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunststof. Wij leveren alleen producten van vooraanstaande merken als Schüco, Veka en Gealan. Kiest u voor een tuindeur? Dan is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, die prachtig aansluiten bij de rest van uw woning.

Kunststof Kozijnen Oldenzaal

Kies kunststof gevelbekleding of een dakkapel

Wenst u een nieuwe kunststof gevelbekleding in Oldenzaal? Kies dan voor onze diensten en profiteer van gevelbekleding op maat. Wij kunnen bijvoorbeeld een gevelbekleding met houten uitstraling monteren. Zo geeft u uw woning een nieuwe look. Heeft u behoefte aan een complete dakkapel? Ook dan zijn wij uw partner. Benader ons voor meer informatie over onze kunststof kozijnen of dakkapel.

Benader ons vanuit Oldenzaal voor nieuwe aluminium kozijnen

Wilt u in Oldenzaal ook aluminium schuifpuien, kozijnen, gevelbekleding, ramen of deuren laten plaatsen? Neem dan contact op met Plan Kozijn via 074-2501328 of mail naar info@plan-kozijn.nl. Natuurlijk kunt u ook ons online contactformulier invullen. Wij staan dan graag voor u klaar met de levering en montage van kunststof kozijnen, voordeuren, schuifpuien, gevelbekleding, ramen en deuren in Oldenzaal.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn