• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof kozijnen Ommen

Kies voor onze kunststof of aluminium kozijnen in Ommen

Zoekt u in Ommen, Emsland, Lemele, Ommerbosch of Rotbrink een specialist in kunststof of aluminium kozijnen? Kies dan voor Plan Kozijn. Wij zijn al meer dan 20 jaar de betrouwbare leverancier van kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien, meerdere soorten kunststof deuren, kunststof dakkapellen en gevelbekleding. Wij kunnen u overal mee helpen als u uw huis wilt renoveren met dit soort onderdelen. Kies ook voor Plan Kozijn in Ommen en wees verzekerd van 15 jaar garantie, prima service en een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Kies in Ommen voor kozijnen en deuren van de beste kwaliteit

Wist u dat wij alleen met de beste Duitse merken werken, zoals bijvoorbeeld het toonaangevende merk Schüco? En dat ramen en deuren van kunststof of aluminium heel weinig onderhoud nodig hebben?

Kies er dus ook voor uw woning in Ommen te voorzien van kunststof kozijnen en deuren. Al onze kozijnen en deuren hebben het KOMO-keurmerk en voldoen hiermee aan de strengste keuringseisen.

Verder zit er HR++ glas en een inbraakvertragend beslag in al onze kozijnen en deuren.

Kunststof kozijnen Ommen

Wij leveren de beste terrasdeuren, voordeuren of schuifpuien

Waarom kiest Plan Kozijn voor topmerken zoals Veka, Schüco en Gealan? Omdat we er dan verzekerd van zijn dat uw kunststof voordeur of terrasdeur zo goed mogelijk sluit. Hierdoor is bijvoorbeeld uw hal net zo warm als uw woonkamer. Met onze tuin- en voordeuren is uw huis altijd goed geïsoleerd! Vindt u het belangrijk dat uw terras- of tuindeur qua stijl past bij de rest van uw huis? Kies dan precies de juiste kleurkunststof deur voor uw woning. Neem dus gauw contact met ons op als u eenkunststof schuifpui of deur wilt aanschaffen. Voor u het weet komen onze spcecialisten bij u langs in Ommen om alles op te meten!

Tijd voor een dakkapel of kunststof gevelbekleding?

Zit u eerder te denken aan eenkunststof dakkapel of misschien aan gevelbekleding? Ook hiervoor kunt u terecht bij Plan Kozijn in de omgeving van Ommen. Wist u dat wij bijvoorbeeld ook kunststof gevelbekleding kunnen leveren die er wel uitziet als hout? Ideaal als u houdt van zo’n landelijke uitstraling voor uw huis.

Kies in Ommen of omgeving voor Plan Kozijn

Is het tijd om uw woning te moderniseren? Misschien is het dan tijd voor kunststof of aluminium kozijnen. Of kiest u liever voor een kunststof schuifpui, een dakkapel of gevelbekleding? Bel ons op 074-2501328 of stuur een email naar info@plan-kozijn.nl. Natuurlijk kunt u ook ons online contactformulier invullen. Dus kies voor Plan Kozijn in Ommen, Emsland, Lemele, Ommerbosch of Rotbrink.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn