• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof kozijnen Raalte

Wilt u kwaliteit in Raalte? Kies voor Plan Kozijn

Bij Plan Kozijn vindt u 20 jaar aan ervaring als het gaat om de levering en plaatsing van de beste kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, tuindeuren, voordeuren, terrasdeuren en gevelbekleding. Tevens leveren we ook aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien in Raalte en Heino. Wat ons onderscheidt van concurrenten is de uitstekende Duitse kwaliteit, ervaring in het vak, passie van onze vakmannen en de korte lijnen in communicatie.

Onze kunststof deuren, kozijnen en gevelbekleding voor uw woning in Raalte zijn afkomstig van de topmerken Veka, Schüco en Gealan. Aangezien wij achter onze producten staan, bieden we u voor alle aluminium en kunststof tuindeuren, kozijnen, ramen, schuifpuien, terrasdeuren, voordeuren en dakkapellen 15 jaar garantie.

Duurzame kozijnen en inbraakvertragend glas

Wanneer u kunststof kozijnen bestelt voor uw woning in Raalte, worden deze door onze vakmannen geheel op maat gemaakt. Onze kunststof kozijnen zijn niet zomaar kozijnen, maar producten van topkwaliteit. Dit betekent dat de kunststof kozijnen voorzien zijn van kwaliteitsprofielen en het KOMO-keurmerk. Het KOMO-keurmerk wordt alleen gegeven aan kozijnen die voldoen aan alle strenge keuringseisen.

Plan Kozijn komt bij u in Raalte de ramen opmeten en zal de kozijnen zorgvuldig plaatsen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam omdat ze weinig onderhoud nodig hebben en voorzien zijn van een verzinkt stalen binnenwerk waardoor ze erg lang meegaan.

Keuze uit kunststof of aluminium deuren en schuifpuien

Niet alleen onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien bevatten het KOMO-keurmerk, ook onze aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien. Bij Plan Kozijn hebben we diverse soorten deuren waaruit u kunt kiezen zoals kunststof tuindeuren, terrasdeuren en voordeuren. Het belangrijkste bij het plaatsen van deuren bij u in Raalte is dat ze goed sluiten.

Hier dragen wij grote zorg voor zodat u nooit te maken krijgt met tocht of warmteverlies. Op lange termijn zal u dit veel stookkosten schelen! Daarnaast isoleren onze deuren als de beste en bevatten ze standaard inbraakvertragend en isolerend HR++ glas.

De voordelen van aluminium en kunststof

Plan Kozijn staat voor u klaar wanneer u op zoek bent naar de beste, meest duurzame en milieuvriendelijke kunststof of aluminium kozijnen, deuren of schuifpuien. Kom eens langs in onze showroom vanuit Raalte of Heino om ons assortiment aan kunststof terrasdeuren, tuindeuren en voordeuren te bekijken.

Als u bij ons bestelt, kunt u rekenen op 15 jaar garantie, korte lijnen in de communicatie, vakmanschap door 20 jaar ervaring en scherpe prijzen. Meer informatie over aluminium of kunststof Kozijnen in Raalte of omgeving nodig? Wij helpen u graag verder. Telefoonnummer: 074-2501328. E-mail: info@plan-kozijn.nl

Kunststof kozijnen Raalte

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn