• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof kozijnen Rijssen-Holten

Milieuvriendelijke kunststof en aluminium kozijnen, schuifpuien en deuren

Bent u voor uw woning in Rijssen-Holten, Rijssen of Holten op zoek naar nieuwe dakkapellen, deuren of kozijnen? Speelt bij u onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit een grote rol? De beste Duitse kwaliteit kunststof en aluminium gevelbekleding, kozijnen, dakkapellen, deuren, schuifpuien en ramen vindt u bij Plan Kozijn.

U kunt kiezen uit de volgende soorten deuren: kunststof tuindeuren, voordeuren en terrasdeuren. Met de deuren van Plan Kozijn heeft u nooit last van warmteverlies of tocht omdat wij ervoor zorgen dat ze naar behoren sluiten. Wilt u voor uw woning in Rijssen-Holten eerst wat ideeën opdoen? Nabij Rijssen-Holten is onze showroom in Hengelo waar u gerust een kijkje kunt komen nemen.

Onze kunststof kozijnen en deuren van hoge kwaliteit

Bij Plan Kozijn verkrijgt u altijd uitstekende Duitse kwaliteit van vooraanstaande merken zoals Veka, Schüco en Gealan wat betreft kunststof dakkapellen, gevelbekleding, ramen en deuren of kozijnen. Zo voldoen onze aluminium en kunststof kozijnen aan alle strenge keuringseisen en bevatten ze hoogstaande kwaliteitsprofielen en goed verzinkt stalen binnenwerk. Dat binnenwerk zorgt ervoor dat de kozijnen jarenlang meegaan.

Heeft u in Rijssen-Holten nieuwe deuren nodig? Het topmerk Schüco levert ons kwalitatieve aluminium of kunststof schuifpuien, tuindeuren, terrasdeuren en voordeuren. Ook deze deuren voldoen aan alle keuringseisen en hebben het KOMO-keurmerk. Dankzij onze ervaring van meer dan 20 jaar, het vakmanschap en productkwaliteit isoleren onze kunststof deuren als de beste. Dat komt omdat we ze goed plaatsen waardoor ze naar behoren sluiten en geen tocht doorlaten in uw woning in Rijssen-Holten.

Waarom kunststof dakkapel en gevelbekleding een goede keus zijn

U kunt bij Plan Kozijn ook kunststof gevelbekleding en dakkapellen bestellen naast aluminium of kunststof ramen en deuren, schuifpuien en kozijnen. Als u uw woning in Rijssen-Holten milieuvriendelijk en duurzaam wilt afwerken, dan is kunststof gevelbekleding hier een goede oplossing voor.

Zowel voor uw gevel in Rijssen-Holten als voor de boeien, goten en dakranden is kunststof gevelbekleding prima toepasbaar. Voordelen van kunststof gevelbekleding in tegenstelling tot hout is dat er geen bomen voor hoeven te worden gekapt, het weinig onderhoud nodig heeft en dat kunststof zeer isolerend, sterk en kleurvast is.

Kunststof kozijnen Rijssen-Holten

Kies voor uw woning in Rijssen-Holten voor Plan Kozijn

Waarom is Plan Kozijn hét bedrijf om voor uw woning in Rijssen-Holten, Rijssen of Holten de kunststof of aluminium gevelbekleding, ramen en deuren, dakkapellen of kozijnen te bestellen?

Omdat wij scherpe prijzen bieden, u 15 jaar garantie krijgt, alles op maat wordt gemaakt, u de keuze heeft uit diverse kleuren kozijnen en deuren en wij duidelijke communiceren met korte lijnen.

Meer informatie? Bel 074-2501328 of e-mail ons: info@plan-kozijn.nl.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn