• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof kozijnen Staphorst

Wij zijn specialist in kunststof en aluminium kozijnen in Staphorst en omgeving

Zoekt u een expert in kozijnen in Staphorst, IJhorst of Rouveen? Neem dan eens contact op met Plan Kozijn. Ons bedrijf levert en plaatst al meer dan 20 jaar kunststof en aluminium schuifpuien en kozijnen, kunststof deuren, gevelbekleding en dakkapellen.

Wilt u uw huis renoveren met dit soort producten? Kies dan voor Plan Kozijn in Staphorst en omgeving. Kies voor onze prima service, goede prijs-kwaliteit verhouding en 15 jaar garantie!

Kies in Staphorst voor kozijnen en deuren van de beste kwaliteit

Waarom werken wij zo graag met aluminium en kunststof?

Deze materialen hebben weinig onderhoud nodig, gaan lang mee en isoleren perfect.

Om er echter zeker van te zijn dat onze kozijnen en deuren van de beste kwaliteit zijn, werken wij alleen met producten van Duitse merken die het KOMO-keurmerk hebben.

Verder hebben al onze deuren en kozijnen een inbraakvertragend beslag en HR++ glas. Laat uw huis in Staphorst dus renoveren door onze specialisten!

Kunststof kozijnen Staphorst

Tijd voor een moderne dakkapel of kunststof gevelbekleding?

Wist u dat wij ook kunststof gevelbekleding of dakkapellen leveren en plaatsen? Zou dat niet ideaal zijn om het uiterlijk van uw huis op te knappen? We kunnen er zelfs voor zorgen dat de kunststof gevelbekleding een houten uiterlijk krijgt.

Zo kunt u uw huis in Staphorst, Rouveen of IJhorst moderniseren zonder dat het afbreuk doet aan de uitstraling van het pand.

Plan Kozijn levert terrasdeuren of voordeuren in allerlei kleuren

We noemden eerder al dat Plan Kozijn het liefst werkt met de beste Duitse merken. We plaatsen kunststof producten van Gealan, Schüco en Veka. Zo weten we zeker dat de kunststof voordeur of terrasdeur die we bij u plaatsen altijd goed sluit en zo goed uw huis isoleert.

Wilt u een kunststof tuindeur in een bepaalde kleur? Vraag dan gauw bij ons na in welke kleuren wij allemaal deuren aanbieden. Voor u het weet staan onze specialisten bij u in Staphorst voor de deur!

Kies in de omgeving van Staphorst voor Plan Kozijn

Hebben wij u overtuigd; is het tijd voor kunststof of aluminium kozijnen? Of denkt u aan een kunststof dakkapel of aluminium of kunststof schuifpui? Bel ons op 074-2501328 of mail naar info@plan-kozijn.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Kies voor onze hoogwaardige kunststof kozijnen in Staphorst, Rouveen of IJhorst.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn