• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof kozijnen Tubbergen

Kunststof ramen en deuren van Plan Kozijn

Wanneer u in de omgeving van Tubbergen, Albergen, Geesteren, Harbrinkhoek, Langeveen of Reutum woont en de hulp wenst van vakmensen op het gebied van kunststof kozijnen, ramen en deuren op maat, bent u bij Plan Kozijn aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar staan wij bekend om onze fijne service, scherpe prijzen, 15 jaar garantie en uitstekende kwaliteit wat betreft terrasdeuren, kunststof kozijnen, schuifpuien en ramen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Of wenst u direct aluminium kozijnen, deuren of schuifpuien te bestellen? Benader ons dan direct vanuit Tubbergen!

Bezoek de showroom voor schuifpuien, terrasdeuren of voordeuren

Zijn uw terrasdeuren, voordeuren of schuifpuien in Tubbergen aan vervanging toe?

Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Plan Kozijn. Hier vindt u een groot assortiment met verschillende voordeuren, terrasdeuren en schuifpuien.

Kies de kleur die u wenst, zodat uw deuren perfect bij de rest van uw huis passen. Onze onderhoudsarme deuren zijn van echte Duitse kwaliteit.

Wij leveren merken als Schüco, Veka en Gealan. Geef uw wensen wat betreft een tuindeur aan ons door en wij helpen u aan de juiste deur.

Kunststof kozijnen Tubbergen

Wij leveren de beste kozijnen in Tubbergen

Ook voor kunststof kozijnen kunt u bij ons terecht. Bezoek vanuit Tubbergen onze showroom en doe inspiratie op. Net als onze deuren, zijn de kozijnen gemaakt van de beste materialen. De kozijnen bestaan uit hoogwaardige kwaliteitsprofielen en dragen het KOMO-keurmerk. De aluminium kozijnen voldoen dus aan alle keuringseisen. Ook de kunststof ramen en deuren die wij verkopen, bezitten dit type profiel. Tevens zijn de raamwerken in de kozijnen uitgerust met een inbraakvertragende coating en HR++ glas.

Kies voor een nieuwe dakkapel of gevelbekleding

Wenst u uw woning uit te breiden met een dakkapel? De vakmensen van Plan Kozijn helpen u graag verder. Wij houden de lijnen kort en luisteren graag naar uw wensen wat betreft een nieuwe dakkapel. Naast een dakkapel, kunnen wij uw woning in Tubbergen ook een nieuwe uitstraling geven door het plaatsen van kunststof gevelbekleding. Kunststof gevelbekleding is zeer sterk en kleurvast. Daarnaast heeft de gevelbekleding een isolerende werking. Ga bijvoorbeeld voor gevelbekleding met een houten uitstraling.

Benader ons voor aluminium kozijnen in Tubbergen

Wenst u in Tubbergen te profiteren van onze kwaliteitsproducten zoals kozijnen, aluminium schuifpuien, gevelbekleding, ramen of deuren? Benader dan Plan Kozijn via 074-2501328 of mail naar info@plan-kozijn.nl. U kunt ook contact opnemen via het online contactformulier op onze website. Wij helpen u graag met de levering en montage van kunststof kozijnen, schuifpuien, gevelbekleding, voordeuren, ramen en deuren in Tubbergen, Albergen, Geesteren, Harbrinkhoek, Langeveen of Reutum.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn