• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof Kozijnen Twenterand

Kunststof ramen en deuren

Woont u in de omgeving van Twenterand, Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop of Westerhaar- Vriezenveensewijk en zoekt u een specialist op het gebied van kunststof kozijnen? Bij Plan Kozijn bent u aan het juiste adres. Wij zijn uw leverancier van kunststof kozijnen, schuifpuien, terrasdeuren en ramen. Tevens helpen wij u ook met de levering en plaatsing van aluminium kozijnen en schuifpuien. Al meer dan 20 jaar staan wij garant voor een goede service, een uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. En wist u dat wij 15 jaar garantie hanteren? Wij hebben alles in huis om u op de beste manier te helpen in Twenterand.

Een hoogwaardige kwaliteit kozijnen in Twenterand

De kunststof kozijnen die wij leveren en monteren, staan bekend om hun hoogwaardige, Duitse kwaliteit. Wij maken de kozijnen op maat en vervaardigen ze met hoogwaardige kwaliteitsprofielen. Deze profielen zijn voorzien van het KOMO-keurmerk, daarnaast voldoen zij aan strenge keuringseisen. Ook onze aluminium kozijnen, kunststof ramen en deuren zijn voorzien van deze profielen. Kiest u bij ons voor kunststof ramen en deuren? Dan leveren wij de raamwerken in Twenterand met HR++ glas en een inbraakvertragend beslag.

Kies voor nieuwe terrasdeuren, schuifpuien of voordeuren

Ook voor terrasdeuren, schuifpuien en voordeuren zit u bij ons helemaal goed. Wij leveren u de mooiste deuren in de omgeving van Twenterand. Daarnaast staan wij ook altijd voor u klaar wanneer u de voordeuren, terrasdeuren of schuifpuien wilt laten monteren. Hierbij hanteren wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een persoonlijke service. Net als onze kozijnen, zijn onze deuren ook gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunststof. Wij werken alleen met vooraanstaande merken als Schüco, Veka en Gealan. Uw tuindeur is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo vormt hij een prachtig geheel met de rest van uw woning.

Kunststof gevelbekleding of een nieuwe dakkapel

Wilt u duurzame kunststof gevelbekleding laten plaatsen in Twenterand? Wij zijn graag uw partner bij het monteren van gevelbekleding op maat. Kies bijvoorbeeld voor een gevelbekleding met houten uitstraling. Zo geeft u uw woning een prachtige nieuwe look. Heeft u meer behoefte aan een nieuwe dakkapel? Ook dan helpen wij u graag verder. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over onze kunststof kozijnen of dakkapel.

Kunststof Kozijnen Twenterand

Bel vanuit Twenterand voor nieuwe aluminium kozijnen

Wenst u om in Twenterand ook aluminium schuifpuien, kozijnen, gevelbekleding, ramen of deuren te laten plaatsen?

Neem dan contact op met Plan Kozijn via 074-2501328. Mail naar info@plan-kozijn.nl of vul ons online contactformulier in.

Wij helpen u graag verder op het gebied van kunststof kozijnen, voordeuren, schuifpuien, gevelbekleding, ramen en deuren in Twenterand, Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop of Westerhaar- Vriezenveensewijk.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn