• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof ramen en deuren

Wij verkopen de beste kunststof ramen en deuren

Wilt u uw huis voorzien van hoogwaardige kunststof ramen en deuren? Kies dan voor de kunststof producten van Plan Kozijn. Wij leveren en plaatsen al ruim twintig jaar (sinds 1997) ramen en deuren van de beste Duitse kwaliteit. Onze kunststof onderdelen hebben altijd een scherpe garantie en 15 jaar garantie. Verder zijn ze o.a. voorzien van het essentiële KOMO-keurmerk. Zit u dus te denken aan het moderniseren van uw huis? Kies dan voor de kunststof ramen en deuren van Plan Kozijn!

Onze ramen en deuren gaan jaren mee

Hoe weten wij zeker dat onze ramen en deuren van goede kwaliteit zijn? Dat is omdat wij alleen producten gebruiken van betrouwbare merken zoals Veka, Gealan en Schüco. Verder is kunststof gewoon een heel fijn materiaal: het is onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en zeer duurzaam. Hout moet u regelmatig bijwerken, verven en is veel kwetsbaarder. Dit geldt allemaal niet voor kunststof kozijnen.
Wat wilt u laten vervangen? Alleen de ramen van uw huis of ook alle deuren? Plan Kozijn verkoopt allerlei deuren: zowel voordeuren, tuindeuren als terrasdeuren. Ook op het gebied van ramen heeft u bij ons een ruime keuze. Wij bieden bijvoorbeeld ‘draai-kiep’ ramen. Deze zijn heel populair tegenwoordig, omdat ze naar binnen openen en daardoor makkelijk zijn schoon te maken.

Kunststof ramen en deuren

Wij verkopen betrouwbare ramen en deuren in allerlei kleuren

De kunststof ramen en deuren van Plan Kozijn zijn niet alleen kwalitatief aantrekkelijk, ze zijn ook gewoon mooi. We kunnen ze namelijk in allerlei kleuren aanbieden of zelfs met een houtnerfstructuur. Uw huis gaat er dus zeker niet op achteruit qua uitstraling; misschien gaat het er zelfs op vooruit!

Met onze kunststof onderdelen kunt u alles mooi op elkaar afstemmen en zorgt u, dankzij thermisch verzinkt staal, ook voor de best mogelijke isolatie van uw pand. Om alles helemaal af te maken hebben onze ramen en deuren ook standaard een inbraakvertragend beslag in het glas en hang- en sluitwerk volgens de laatste regels.

Kies nu voor de kunstof ramen en deuren van Plan Kozijn

Kan uw huis wel wat onderhoudsvriendelijker worden en wat beter geïsoleerd? Kies dan voor de hoogwaardige producten van Plan Kozijn. Neem nu contact met ons op via 074-2501328 of stuur een mail naar info@plan-kozijn.nl.

U kunt ook het online contactformulier op onze website invullen. Wilt u met eigen ogen zien hoe onze kunststof producten er uitzien? Bezoek dan onze showroom in Hengelo en kom erachter welke kunststof ramen en deuren bij u passen.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn