• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof ramen

Plan Kozijn voor het plaatsen van kunststof ramen

Wilt u graag kunststof ramen laten plaatsen? Plan Kozijn levert al sinds 1997 de beste kunststof en aluminium onderdelen voor uw huis. Wij leveren ramen en kunststof kozijnen van de beste Duitse kwaliteit, voor scherpe prijzen en met een garantie van 15 jaar. Verder zijn ze altijd voorzien van het KOMO-keurmerk. Kan uw huis dus wel een opknapbeurt gebruiken en wilt u het tegelijk wat duurzamer aanpakken? Kies dan voor de kunststof ramen van Plan Kozijn!

Kunststof ramen van hoogwaardige kwaliteit

Plan Kozijn kiest alleen voor de beste Duitse merken. Al ons materiaal komt van merken zoals Schüco, Veka en Gealan. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ‘draai-kiep’ ramen. Deze ramen hebben het voordeel dat ze naar binnen open gaan en daardoor makkelijk schoon zijn te houden. Kunststof ramen zijn een hele slimme keus, want ze zijn makkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk. Ze hoeven namelijk niet opnieuw te worden geverfd of gelakt. De kozijnen gaan jarenlang mee en daarom biedt Plan Kozijn 15 jaar garantie op al haar kunststof producten.

Wij leveren veilige kunststof kozijnen in allerlei kleuren

Wij combineren twee hele belangrijke factoren als het gaat om kunstof kozijnen voor uw ramen: betrouwbaarheid en een mooi uiterlijk. Wilt u dit soort kozijnen laten plaatsen? Dan komen wij eerst bij u langs om alles op te meten, zodat we er voor kunnen zorgen dat alles zo goed mogelijk past.

Wilt u kunstof kozijnen met een kleurtje of met een houten uitstraling? Onze PVC kozijnen kunnen worden voorzien van een acrylaathars in allerlei kleuren of een renolitfolie met houtnerfstructuur. Zo weet u zeker dat uw nieuwe ramen matchen met de rest van uw huis.

Wist u dat al onze kozijnen voorzien zijn van thermisch verzinkt staal?
Dit maakt uw ramen, samen met het HoogRendementsglas, zeer isolerend en veilig. Verder voegen we, voor extra veiligheid, ook nog inbraakvertragend beslag toe aan het glas.

✔  15 jaar garantie ✔  Komo Keurmerk ✔  20 jaar ervaring

Kunststof ramen

Kunststof ramen aanzicht

Kies ook voor kunstof ramen van Plan Kozijn

Hebben wij u overtuigd? Wilt u uw huis onderhoudsvriendelijker maken met kunststof kozijnen voor uw ramen? Neem dan contact met ons op via 074-2501328 of te mailen naar info@plan-kozijn.nl. U kunt ook het online contactformulier op onze website invullen. Wilt u wel eens zien en voelen hoe onze kozijnen er uitzien? Kom dan naar onze showroom in Hengelo. Wij laten u graag zien welke kunststof ramen het beste passen bij uw huis.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn