• 20 jaar ervaring
  • Duitse kwaliteit
  • Dealer Schuco - Veka - Gealan
  • Komo- en Politiekeurmerk
  • 15 jaar garantie
  • Top service!

Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpui vakkundig laten plaatsen

Wilt u een kunststof schuifpui laten plaatsen? Bij Plan Kozijn bent u aan het juiste adres. Wij leveren en monteren al sinds 1997 schuifpuien.

Dankzij onze jarenlange ervaring met kunststof en aluminium onderdelen bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit, een uitstekende service en scherpe prijzen. Verder werken wij alleen met de beste Duitse producten, bijvoorbeeld van merken zoals Gealan, Schüco en Veka en bieden wij 15 jaar garantie. Lees dus gauw verder om meer te weten te komen over onze kunststof schuifpuien!

Kwalitatieve kunststof schuifpuien

Een schuifpui neemt over het algemeen vaak uw gehele achtergevel in beslag. Omdat u natuurlijk wilt dat uw gevel er aan de achterzijde netjes uitziet, raden wij aan om voor een goed en kwalitatief hoogwaardig product te kiezen. En op dat gebied staat Plan Kozijn te allen tijde voor u klaar: bij ons kunt u terecht voor een kwaliteitsproduct met een uiterst scherpe prijs.

Onze kunstof kozijnen zijn voorzien van alle relevante Nederlandse en Duitse certificaten en keurmerken, bijvoorbeeld het KOMO-keurmerk. Al onze kunststof schuifpuien worden op maat gemaakt van hoog slagvast hard-PVC in meerkamer opbouw en versterkt met staalkern. Verder zijn ze voorzien van HR++ isolatieglas. Dit glas bevat een argon gasvulling, waardoor het een goede isolerende werking heeft. U zult dit zeker terugzien in de stookkosten!

Visoglide VG500

Welke schuifpui kiest u?

Plan Kozijn verkoopt meerdere soorten schuifpuien van kunststof: de gewone schuifpui of ‘slide’ in meerdere uitvoeringen en de ventilatie- of kiepschuifpui. De gewone schuifpui is verkrijgbaar in 2, 3 of 4 delen.

Het ligt er maar net aan hoe u de pui open wilt schuiven en hoe breed hij mag zijn. Een ventilatie- of schuifpui is iets smaller dan een gewone schuifpui, maar is wel in net zoveel delen beschikbaar. We noemen deze pui zo omdat u de schuifdeuren/ramen van de pui in de kiepstand kan zetten voor ventilatie. Een voordeel aan de gewone schuifpui is dat hij wat makkelijk te bedienen is.

De ventilatie schuifpui is echter wat voordeliger qua prijs. Welke kunststof pui kiest u? Vraag onze specialisten om persoonlijk advies.

Laat ons uw kunststof schuifpui plaatsen

Wilt u meer weten over onze schuifpuien en wanneer wij die bij u kunnen plaatsen?
Neem snel contact met ons op door te bellen naar 074-2501328 of te mailen naar info@plan-kozijn.nl.

U kunt ook het contactformulier op deze website invullen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de W. de Clercqstraat 35 in Hengelo. Daar kunt u rustig bekijken welke kunststof schuifpui het beste bij uw woning past.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn